Spy Kecil Ayah - ShuhaidaSaad

9 Oct 2018

Spy Kecil Ayah


Spy Kecil Ayah | Kejadian hari Ahad lepas, semasa pulang dari berjumpa ex-office mate bersama Sofia, lepas Asar ayah ada friendly bola padang. memandangkan ibu dan ayah naik kenderaan berlainan, maka ibu dan sofia menyusul kemudian. 

di padang, ramai kawan sebaya bermain. seronok lah ada kawan boleh bermain. berlari sana sini. berpusing dan cabut rumput. apakes? sampai part memanjat, kawan-kawan semua memanjat tinggal Sofia sorang tak, dia siap cakap pada kawan-kawan "turunlah panjat situ dangerous, nanti jatuh sakit, kotor dinding tu pijak-pijak". ibu is haaa? kemudian mak-mak yang lain berpandangan. apalah anak ibu ni *tepuk dahi*

bila semua dah kena tegur, ramai-ramai main ke padang semula hinggalah keadaan mulai gelap sebab hari nak hujan. shu dan sofia balik sebelum permainan tamat. sebab, cermin mata tak bawak haritu. hehe

5 comments:

  1. hehehe.. jadi spy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. spy ayah kantoi nampak jari. hihi

      Delete
  2. Sofia berjaya nasihati kawan-kawan..syabas..thumbssssup..hikhik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sangka dia cakap macam tu. selalu kita bagitau dia bersebab kenapa benda itu ini tak boleh buat.

      Delete
  3. Woww Sofea yang cakap camtu. Biar betul ! Cam tak caya hehe

    ReplyDelete