7 August 2018

TOLONG SAMBUNGKAN SAYA KE SANA


tolong sambungkan saya ke sana| hari-hari blogwalking, namun takda entri yang shu update. hanya simple entri saja. bukan apa, ketandusan idea weh. harini update pun tak pandai berkata-kata. :D cukuplah nak cerita untuk tatapan hari akan datang.

pasai apa telefon kat atas tu, ni nak cerita. sebelum ni officemate yang jawab semua panggilan, sebabnya telefon di meja shu belum boleh guna. disebabkan harini terasa nak jawab call, bila diorang minta sambungkan ke bahagian lain, ternganga weh. :D diorang dah ajar tapi tak pernah guna, jadi lupa. hahahahahaha..

nasib lah officemate sendiri gatal nak test. gentle kulit tak reti weh. semua butang shu tekan. tak malu dah sebab memang tak reti dan tak ingat diorg pernah ajar dulu. boss, lepas ni tolong on telefon saya, boleh hari-hari main telefon ni. hahaha kbye! malu..


9 comments:

  1. Hehe...tak pe dari lupa tu nanti lama-lama praktik jadi ingat...insyaAllah Shu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D hehehe.. lam-lama hebak la ni. hihi

      Delete
  2. hahahaha sama la, tak reti lagi bab sambung menyambung ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn.. hahahaha kelakar ja bila ingat balik

      Delete
  3. Kikiki.. Takpe shu.. pengalaman tu.. Nanti lama-lama mesti ingat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. malu je.. hihi

      Delete
  4. kalau ejulz dulu suka buat list panduan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha silap shu tak buat list. adehla... hehe

      Delete
  5. Mula-mula je tu hehe..pernah juga jadi camtu

    ReplyDelete