5 August 2018

SELAMAT HARI LAHIR OGOS


alhamdulillah | tujuan asal buat nak kumpulkan ahli keluarga. pastu tambahan belon ni sebab budak-budak ramai. dari diorg boring melepak lama, baik diorang main belon. dari kecik sampailah yang besar main belon. bising pun takpa sebab jijoi sudah booking bilik untuk majlis ni.

kitorang berkumpul di Satay Kajang Haji Samuri, Kajang. dalam 2jam majlis berlangsung. borak lah sambil makan. budak-budak pun happy sebab ada tv. jijoi bawak sendiri pendrive ada lagu didi and friend. hihi

antara orang kuat ibu. tambah tambah perempuan tu. bergaya kemain ya..
bila duduk dekat tapi masing-masing busy dengan kerja, hampir 2,3 bulan tak berjumpa. jadinya jijoi nak sangat buat majlis ni untuk ramai-ramai berkumpul. 

mak mertua dengan tiga menantunya

budak penggemar durian dengan pak busu jijoi

anak ibu yang sorang ni

siap ada lagu birthday tak boleh blah pak busu jijoi ni

bersama dengan sorang lagi birthday girl 7ogos. kak ipar

pasukan sorak tok nya. sorang lagi tak cukup.

6 comments:

  1. wah seronoknya kumpul ramai ramai ni. memang bagus klau selalu buat gathering macamni, budak budak pun takkan kekok nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sis. sofia kalau kata nak jumpa sepupu sepuluh kali tanya sementara nak sampai. kemain eksaited lagi

      Delete
  2. Wah! Ogos Baby jugak yer :) Happy Birthday :D

    ReplyDelete
  3. Wah.. seronoknya ada yang rajin kumpulkan family dan buat aktiviti macam ini.. kadang-kadang disebabkan kesibukkan jarak yang dekat menjadi jauh kan shu..

    ReplyDelete