SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ


Syarat :

Tarikh Tutup :
31 Julai 2018

shu sebelum ni ada buat part time online seller. menjual secara online mahupun offline produk kecantikan. alhamdulillah hampir setahun lebih shu menjual produk ni, dan sudah ada pelanggan tetap. namun panas tak selalunya hingga ke petang, shu terpaksa berhenti atas sebab tertentu. dan semua pelanggan tetap shu sudah pass ke hq produk ni. 

di samping tu shu pun nak promot lah produk ni yang berasaskan bahan semulajadi. shu sangat suka, pakai kami seisi keluarga. habis mak dan mak mertua shu promot. alhamdulillah semua positif feedback. kepada blogger yang nak mencuba boleh lah search "natuwrel skincare". dan yang paling shu suka, produk ni antara produk halal, buktinya mereka sertai halal festival. boleh la ke owner di sini


SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ Reviewed by Shuhaida Saad on 31 July Rating: 5

5 comments

  1. Goodluck sis :)

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2018/07/book-haul-julai.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join :)

    ReplyDelete
  3. Goodluck and all the best Shu :)

    ReplyDelete
  4. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama http://ourmemoria.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete

Ad Code

Ads 728x90