Recents in Beach

MAJLIS SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI


Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri | harini hari terakhir kita menyambut Syawal 2018M. di office kami mendendangkan lagu raya untuk kali terakhir. hihi tahun depan jumpa lagi. open house pun dan makin close. heee.. mungkin minggu ni minggu terakhir tuan rumah nak buat makan-makan.

suasana photo booth di majlis tersebut amatlah meriah. dari manager hingga ke staff sokongan semua bersama makan satu meja. meriah dan havoc. alhamdulillah jumpa colleague yang best macam ni.

Post a Comment

8 Comments

  1. hari terakhir Syawal dah berlalu.. tapi kemeriahan tetap terasa =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya sis semoga berjumpa lagi kita berjumpa syawal tahun depan

      Delete
  2. Seronoknya sambut raya di office. Last sambut raya kat office 2 tahun lepas, banyak makanan best2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah tahun ni merasa, tahun lepas tak dapat merasa sebab shu tak kerja.

      Delete
  3. abis dah syawal.
    aduhai... aidil adha merapat dah.
    bahang haji :)

    ReplyDelete