LUNCH DI AGROTEK GARDEN RESORT

Lunch di Agrotek Garden Resort | cerita kemarin, shu dan officemate menjamu selera di sini. sekarang ni tempat ni sudah cantik. dulu shu pun pernah sampai ke sini, tapi masih under construction. gambar tak banyak sebab sekali makanan sampai, lupa dah ke gambar. hihi bismillah...








antara menu semalam adalah untuk 15 orang :

  • 2 bekas nasi
  • 2 ekor ikan steam
  • 2 ekor ikan masak masam manis
  • 4 pinggan kerabu sotong
  • 4 pinggan udang celup tepung
  • 4 pinggan kailan ikan masin
  • 4 pinggan puyuh goreng sambal
  • 2 mangkuk sup kambing
  • 3 jag air oren


alamat :
AGROTEK GARDEN RESORT.
Sungai Semungkis,
Batu 14 1/2,
43100 Hulu Langat,
Selangor Darul Ehsan.
03-9021 6596, 03-9021 6541, 03-9021 7935

LUNCH DI AGROTEK GARDEN RESORT LUNCH DI AGROTEK GARDEN RESORT Reviewed by Shuhaida Saad on 18 July Rating: 5

6 comments

  1. tengah lapar baca ni. hahahaha. tiberrr je nak stress. menu syok betul

    ReplyDelete
  2. Menggoda sungguh ikan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik saja dia menonggek atas pinggang

      Delete
  3. makanan nyer sedap.
    aida pernah bermlm di sini. kursus.
    tak selesa dgn bilik nyer saje. tak begitu bersih :(
    bab makanan, ok. sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? shu baru nak plan bermalam di situ. takut nanti jijoi tak selesa. tapi makanan dia ok sangat kan.. hehe tq2

      Delete

Ad Code

Ads 728x90