FAMILY TIME & BIRTHDAY PRESENT


Family time | throwback lagi. pada mulanya plan nak berjalan dengan ayah jijoi spend time bersama sofia. 2haribulan ayah sudah masuk kerja, habis cuti lama tangan berjahit dia tu. alhamdulillah tengok luka kering. esok ada appointment untuk check luka. hope dah boleh start keja, stay lama di rumah ayah jijoi pishang la.. nak berjalan dia mati kutu sebab shu pun kerja.

berbalik pada cerita semalam, plan nak berjalan bersama ayah jijoi terbantut sebab ayah dapat panggilan telefon dari kawan dia ada urusan penting. terpaksalah ibu dan sofia bershopping bersendirian dengan duit ayah jijoi. kehkeh. seronok jugak, tapi tak best bila berdua saja.


p cuci kereta, sofia ni mak jemah tau, dia punya bebel itu ini. shu suka cuci kereta dekat sini sebab cucian diorg bersih. ada setengah tempat ada bahagian yang tertinggal. almaklumlah kereta shu ni masuk pekan Langat, cepat kotor. jadi kena rajin mandikan kereta. hihi


clearance stock basikal di Aeon Cheras Selatan, boleh lah p usha. mana tau bekenan untuk anak-anak korang. hee


nak dijadikan cerita, haritu sebelum gaji shu ada teman jijoi beli barang "kecantikan" jijoi ni. kebetulan nampak ada diskaun, shu pun berpantunlah dengan cik abam. sebenarnya dalam hati takda pun niat sangat. yela, shu ni lebih suka kasut sekolah putih tu dari kasut macam ni. haha jijoi ni bab pakaian dia amat titik berat. shu ni simple saja.

semalam dapat hadiah birthday awal, hihi alhamdulillah.. terima kasih sebab bersusah payah nak penuhi permintaaan isteri ni. isteri pulak sayang nak pakai.

FAMILY TIME & BIRTHDAY PRESENT FAMILY TIME & BIRTHDAY PRESENT Reviewed by Shuhaida Saad on 30 July Rating: 5

8 comments

  1. Selamat hari jadi awal! hehe. skechers tuuu. btw kalau syaza tak berani lagi nak keluar berdua dengan anak.. unless terpaksa cam pi COD barang ke yang tu kena pi gak la berdua hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu shu pun tak berani sis, tapi taknak susahkan jijoi. tu yang kitorg on je even berdua pun. dan alhamdulillah kawasan kitorg pergi kawasan kawan-kawan jijoi melepak, jadi setiap masa akan jumpa kawan dia. hahaha kalau jauh saja p dengan jijoi.

      Delete
  2. murah basikal x sampai rm100.. hepy bday in advance :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah, sementara stok masih ada. ehehehe terima kasih

      Delete
  3. happy birthday :)

    htpps://aerillhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Sanah helwah Shu...hehe..alhamdulillah hadiah dapat awal ye...rezeki tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. terima kasih kak PC. :D

      Delete

Ad Code

Ads 728x90