Teman Ibu Work di Hari Cuti Umum 1 Mei

by - 01 May


Teman Ibu Work di Hari Cuti Umum | ibu janji nak bawak dak sophea ikut ibu work harini. bangun pagi-pagi tukar baju terus ikut ibu, mandi di tempat work ibu, katanya. amboi macam rumah sendiri pulak budak ni.

sampai office dia layan sebotol susu dulu. lepas tu nak mandi, lepas tu nak breakfast dan lepas tu mula naik tocang dia. bila bosan dah sampai tahap dewa gamaknya, mula nak main telefon tu, nasiblah telefon tu offline. hahaha hello lah sapa-sapa pun.

ibu bawak separuh hari tau, balik kul11.40 pagi macam tu. tapi letih tu gaya dia buat ot 24 jam. p lunch pun sambil makan dagu tu dah ke dalam pinggan dah. letih sangat lah tu. 




You May Also Like

6 comments

  1. hehehe okay lah tu ada bodyguard

    ReplyDelete
  2. hahahaha comel sangat perangai

    ReplyDelete
  3. Teringat pulak kenangan bekerja sambil bawak anak dulu, rindu pulak rasanya..

    ReplyDelete
  4. comel je ikut mak pergi kerja...ehehe

    ReplyDelete

You can say anything but please dont hurt me. Thank you