12 May 2018

Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com


Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com | Giveaway simple ini dianjurkan khas bagi meraikan bulan ulangtahun pernikahan AS dengan suami iaitu bulan Mei. Syarat untuk join giveaway ni sangat mudah. Korang cuma perlu jawab soalan di bawah ni dan siarkan entri giveaway kat blog korang dengan cara copy-paste template coding yang AS bagi tu, ke dalam new post blog korang dalam mod HTML.

parenting blogger malaysia
Giveaway akan tamat pada 31 Mei 2018.


Sekeping syiling ¼ Dinar bakal di giveaway kan bagi yang bertuah! Tudia, tatabahasa kelaut!.hahaha

Korang dibenarkan teka seberapa banyak yang korang nak tapi dengan syarat, setiap jawapan mesti disertai dengan satu entri. 

Bermakna jika korang teka tiga tarikh yang berlainan, maka korang akan ada 3 entri giveaway ni kat blog korang.

Jelas?

Bagus. 

Ok. Untuk pemilihan pemenang.

AS akan pilih berdasarkan jawapan paling tepat dan paling hampir.

Pemenang akan dimumkan pada 1 Jun 2018 nanti.

So selamat berjaya ye korang!

  • Soalan : AS menyambut uangtahun perkahwinan yang ke?

              
  • Jawapan : 26 May 2012


Jangan lupa tinggalkan link entri korang kat ruangan komen ye?! Kalau rajin, korang follow la sekali blog ni. Takde lah nanti korang terlepas update pasal pemenang giveaway ni  ^_^


7 comments:

  1. Terima kasih Shu kerana sudi memeriahkan GA yang AS anjurkan ini.

    Baca sini untuk melihat : SENARAI PESERTA GIVEAWAY "HAPPY ANNIVERSARY" by annursyuhadah.com

    ReplyDelete
  2. Hai... CM singgah dari GA yang sama :) All d best!
    | CM si Penulis Blog |

    ReplyDelete
  3. Salam singgah daripada saya.. =) Semoga awak berjaya dan semoga ada rezeki untuk kita semua..

    https://www.shikinrazali.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete

  4. Singgah sini dari :-

    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    Jemput untuk sertai giveaway terbaru
    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by-aerillhassan.html

    ReplyDelete