Thai Tea + Thai TomYam - ShuhaidaSaad

6 Apr 2018

Thai Tea + Thai TomYam

gambar google

Thai Tea | macam biasa setiap hari jumaat kaum hawa aka makcik-makcik bawang ni p membawanglah sampai waktu lunch habis. masa tu nak p luruskan tulang belakang seharian duduk. ececeh macam lah sepanjang 4jam dalam office tak bangun. hihi

arah tuju kami masih sama, aeon big. pertama kali ke kedai makan tepi aeon big ni. selalu tengok tapi hati tak terasa nak singgah makan sebab tengok ramai orang disitu. harini office mate hajak order makan di sini. shu macam biasalah order bihun tomyam. 

office mate minta rasa thai teh dia. terbaik, pekat. sedap! tak puas beli 1 nak tambah lagi 1. hahaha tamak nya. kalau bagitau jijoi mau dia repeat. 

kalau sesiapa ada di kawasan berdekatan Bandar Tun Hussien Onn, boleh lah ke kedai sebelah deretan kedai baju di hadapan Aeon big. kalau tak selesa, boleh tapau balik makan di rumah. :D total order shu RM9.00. alhamdulillah.. kenyang sudah.

7 comments:

  1. Terliur pulak, dah lama tak makan tomyam

    ReplyDelete
  2. thai tea tu nampak manis
    hehe

    ReplyDelete
  3. perghhh thai tomyam diaaa serius nampak sedap! sebab kuah dia pekat. mengiurkan! hahaha.

    ReplyDelete
  4. kalau teh ais pekat memang terangkat lah! Makan tomyam pulak pergghhh teriur dah ni!

    ReplyDelete
  5. tomyam tu nampak sangat menyelerakan hehe 😍

    ReplyDelete
  6. pergh padu.....

    ReplyDelete