Recents in Beach

Maybelline Nude Colour Lipstick


Maybelline | ceritanya siang tadi masa lunch p guardian jalan-jalan sambil tunggu order makanan siap. tertarik dengan warna nude ni. soft sikit warna. selalu merah terang shu pilih.

balik rumah mencubalah depan jijoi. sekali dia cakap 'macam tak pakai lipstick' kurang asam betui. hahaha

i is suka warna soft macam ni. nak pakai warna pink, memang tak lah. tak kena dengan warna kulit. hukhuk. pasrah ja simpan balik dalam handbag. hihi

Post a Comment

5 Comments

  1. kalau kaella suka yang merah2 gitu, hehe tapi beli je pakainya jarang-jarang, kena ikut mood hehe

    ReplyDelete
  2. wah cantiknya colour dia...

    ReplyDelete
  3. ada jugak beli warna nude tapi nampak macam pucat haha

    ReplyDelete
  4. cuya pun suka warna nude...hehe

    ReplyDelete