Recents in Beach

Day 5 – What makes you different from everyone else?


What makes you different from everyone else? | banyak perbezaan shu dengan orang lain. antaranya ;

  • anak perempuan mat saad dan fatimah. kiranya anak kesayangan ayah lah.kahkah sayang macam mana pun, ayah tak pernah pilih kasih. mak pun sama. dulu abang dan adik maybe pikir ayah pilih kasih, tapi bila sudah besar, dan masing-masing duduk jauh, baru diorang paham.
  • paling takut pada kucing tapi suka kucing. tengok takut tapi sayang. disebabkan peristiwa lama, shu takut. tapi masih nak borak dengan kucing.
  • suka window shopping. memang suka window shopping dari bershopping. sebabnya bila pikir keperluan dengan kehendak, buat shu tak jadi beli. walaupun dah pegang barang tu letak di kaunter. haha sebab tu jijoi tanak teman shu shopping. :D
  • tersangat sensitif. tengok cerita sedih yang tertinggal beberapa episod pun kalau part nangis shu akan nangis. :D masalah sikit ni.

Post a Comment

4 Comments

  1. part window shopping tu kita sama :)

    Aerill Hassan

    ReplyDelete
  2. eh sama lah kita suka emosi teruk bila tengok movie

    ReplyDelete
  3. point last tu kita blh jadi geng lagi. sensitif hehe. pantang tgk apa saja benda yg sweet sedih ke apa ke. mesti ada rasa haha

    ReplyDelete
  4. berbezalah dengan cuya...cuya suka kucing..suka shopping..heheh

    ReplyDelete