Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.


Your favorite photograph of your best friend | antara gambar kenangan bersama kawan terbaik shu pernah ada. tiada kata yang dapat di ucapkan, hanya ribuan terima kasih dan doa yang terbaik buat kawan yang sorang ni, semoga dia beroleh teman sehidup semati secepat mungkin. masih single mingle! sapa berkenan bolehlah tanya shu ya? hee..

dari first day dia masuk kerja duduk sebelah meja shu. bertegur sapa terus sehingga harini berkawan, bermasam muka tu normal. dia duduk di Sg Buloh, shu di Cheras. adakala berjumpa di merata tempat. terlalu baik orangnya, shu sudah anggap dia macam adik kandung shu sendiri.

masa ni sambut birthday shu. :D beli kek peberet shu. muahh lah seribu kali! dak sophea pun dah mula rindu makcik ni, sebulan lebih dah tak berjumpa. hihi
Day 4 – Your favorite photograph of your best friend. Day 4 – Your favorite photograph of your best friend. Reviewed by Shuhaida Saad on 06 April Rating: 5

4 comments

  1. bestnya pergi mana2 boleh terjumpa, memang kuat jodoh berkawan tu haha

    ReplyDelete
  2. Perempuan mesti akan ada bff dia yg special. Hehe.

    ReplyDelete
  3. moga jadi teman baik sehingga ke akhirnya

    ReplyDelete

Ad Code

Ads 728x90