Day 2 — Your favorite movie

by - 04 April



Your favorite movie | maaf ler kalau yang mabuk darah tu ternampak iklan di atas. cepat-cepat scroll ke bawah ya? sebenarnya shu memang suka cerita seram, menakutkan serta genre macam ni. buat kita pulak jadi 'pengarah filem' dia.

kalau ada orang nak belanja tengok cerita ni, terlalu lah gembira hati ini! hihi suami shu kurang sikit cerita macam ni. kalau fast and furious boleh dia melayan, katanya jalan cerita buat dia jadi geram, sebab tu tak minat. pulak. ;(

korang suka movie macam mana ya?

You May Also Like

1 comments

  1. minat jugak cite ni....sedih je....kadang2 je layan korea...sebab tak reti download movie..haha

    ReplyDelete

You can say anything but please dont hurt me. Thank you