14 April 2018

Day 11 – 5 facts about you.



5 facts about you | sehari dua ni, shu tak sihat, tak dan nak update blog. hihi tertinggal dua hari blog tanpa update. kepada yang merindui shu tu, harap maaf ya. kita mulakan bw harini sampai termuntah.

ok proceed ke 30 Days Challange, berdasarkan apa orang sekeliling cakaplah, tak tau betui ke idok. hahahaha


  1. suka biru, tak suka merah. actually shu tak suka warna merah, tapi setiap kali nampak warna merah, nampak menonjol terus tertarik. sebab tu barang-barang shu kebanyakkan warna merah, berbanding warna biru. hahaha
  2. manja dengan ayah. dulu selalu dapat perhatian lebih dari ayah. tapi sekarang bila usia makin meningkat, duduk berjauhan dari ayah, sekali sekala dapat call ayah. sebabnya tiap kali call cakap lama sikit, ayah bising takut kredit habis. haha.
  3. mulut laser sikit. kalau dengan adik atau abang, shu memang mulut laser sikit. haha anak abang pun sama, kalau nak marah tu marah jugak bila dia nakal. anak sendiri pun sama. kalau anak sedara sebelah suami, tak boleh laser sangat. hikhik

11 comments:

  1. same here. sy pun mulut laser sikit kat adikberadik je. tapi dalam hati drg la insan plg disayangi kn ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 tu. laser tu tanda kasih sayang :D

      Delete
  2. Saya pun mulut laser dengan adik beradik tapi dengan mak tak boleh laser, dengar je apa mak cakap walaupun tak setuju..takut mak kecik hati abesla..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye. mak sentap, habislah kita :D

      Delete
  3. Eh peliknya no 1 tu haha. Samee no 2! sya pon jenis yang manja dengan ayah juga :D

    http://mylittlestoryi.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelik, tapi sekarang kena akui suka warna merah. huhuhu :D

      Delete
  4. Haha yang pasal warna tu kelakar. Suka warna lain tapi banyak beli kaler lain. Agaknyaaa sebenarnya suka warna yg dipilih selalu tu. cuma tak nak ngaku hehe🙊

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin sis ika. bila bandingkan warna lain, tertarik dengan merah. shu rasa shu suka warna merah la.. hahahaha

      Delete
  5. uish laser eh...dasyat tu..XD

    ReplyDelete