Day 18 - Your Favorite Birthday

by - 20 March


happy birthday | ni bukan entry birthday shu ya? hihihi lambat lagi nak celebrate. antara moment yang shu tak boleh lupa bila shu celebrate birthday di kampung bersama mak ayah abang dan adik.

oklah2. masa tu shu sorang baru berumah tangga. balik kampung mak nak buat juga majlis walaupun jemput sedara mara rapat. biasalah shu kalau ramai-ramai berkumpul ni, seronok lah. buat bihun sup, tanpa kek ok? hahaha


You May Also Like

3 comments

  1. best lah..janji ada yang celebrate
    hehehe

    ReplyDelete
  2. tak suka sangat makan kek. Kalau birthday suruh mak buat laksa sebab laksa is bae ❤

    ReplyDelete
  3. ada jugak celebrate...saya lama tak celebrate..haha

    ReplyDelete

You can say anything but please dont hurt me. Thank you