Day 08 - A Moment


alhamdulillah | we makin lama makin pening lah dengan journal ni, bantailah labu oi, kalau salah hampa buat-buat tak nampak lah. yang penting kami type ni betui tadak error. hikhik

tanggal 17.02.15 selamat melahirkan dak sophea ni, alhamdulillah normal. dan di sambut oleh ayah/ jijoi sendiri di dewan bersalin. masa tu debab ya Allah, mai besaq ni kecut habih. huhu walaupun kecut, mulut murai.

the best part bila air ketuban pecah awai jam 5 pagi, kami p spital dalam jam 3 petang, dan singgah beli air cendol tepi jalan Pantai Johor tu. kemain. dan minum sikit saja. lepas sampai spital terus masuk bilik bersalin, tak keluaq dah sampailah bersalin jam 8.30 malam hari yang sama. nasiblah mak dengan mak njang kami pandai, bawak baju baby siap-siap.

gambar di atas ayah dia snap masa umoq 5-6 bulan macam tu lah. hari raya pertama dia sambut seumoq hidup dak sophea ni. 

gambar di bawah pula ayah dak sophea snap masa umoq dia 2 tahun setengah. kecut habih muka tu. 



Day 08 - A Moment Day 08 - A Moment Reviewed by Shuhaida Saad on 10 March Rating: 5

4 comments

  1. Replies
    1. alhamdulillah.. terima kasih uncle hans :)

      Delete
  2. Alhamdulillah dah nak sambut ulangtahun kelahiran yang ketiga ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. baru ja sambut bulan lepas. hiii

      Delete

Ad Code

Ads 728x90