Back to 2013

by - 26 February


dulu pernah update google+ ni, boleh semak di SINI. lepas pada tu dah tak reti guna. masa baru dulu renyeh macam kerang busuk, mai ke hari ni dah jadi peknga basi. haha

hari ni terasa nak tukar ke google biasalah! back to 2013! macam mana shu buat, shu dapat tutorial remove google+ ni dari youtube. akhirnya baru senang nak guna. almaklum lah baru 20-an dah terasa oldskol sangat jah.. :)

You May Also Like

4 comments

  1. Kalau boleh di mudahkan....kita mudahkan...

    ReplyDelete
  2. atas masing2 kan :) kalau rasa itu mudah, guna je yang tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. guna yang lama :) hee

      Delete

You can say anything but please dont hurt me. Thank you