Back to 2013


dulu pernah update google+ ni, boleh semak di SINI. lepas pada tu dah tak reti guna. masa baru dulu renyeh macam kerang busuk, mai ke hari ni dah jadi peknga basi. haha

hari ni terasa nak tukar ke google biasalah! back to 2013! macam mana shu buat, shu dapat tutorial remove google+ ni dari youtube. akhirnya baru senang nak guna. almaklum lah baru 20-an dah terasa oldskol sangat jah.. :)
Back to 2013 Back to 2013 Reviewed by Shuhaida Saad on 26 February Rating: 5

4 comments

  1. Kalau boleh di mudahkan....kita mudahkan...

    ReplyDelete
  2. atas masing2 kan :) kalau rasa itu mudah, guna je yang tu :D

    ReplyDelete

Ad Code

Ads 728x90