13 March 2013

Each a Cup




Makan tengah hari ss hari ini ditambah dengan Each a Cup. western sikit. sudah hampir seminggu lamanya tidak menjamah Each a Cup. ini berikutan ss tidak sihat. sakit kepala. seminggu pun sudah rasa seperti kehilangan. haha

ss suka Fruity Ice Blended perisa love fruit. ditambah dengan raiblow jelly. rasanya masam-masam manis bersama rainbow jelly tu. 

hari ni ss pergi. akak di kaunter cakap, ada promosi 1 skop pearl RM0.60 (harga biasa). 2 skop pearl RM1.00. padahal ss tidak pernah beli pearl. selalu beli rainbow jelly. tak sedap. tertarik dengan promosi. hoho

gambar di atas adalah Each a Cup di Central Market @ Pasar Seni. 


16 comments:

  1. sedapnya... hari ni x rasa nak lunch so bloghopping jer la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alalala..akk diet ke? ss xdapat bdiet lagi :(

      Delete
  2. blogwalking.done following you.do follow me back. :)
    http://drawcolorcreate.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Bende ni sekali dah rasa, hari2 nak,...
    ehhehheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sis. hari2 ss makan. hahaha.

      Delete
  4. nyum..nyum... ;D balas kunjungan disini

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis sudi datang sini :)

      Delete
  5. xpna try ag.... blh try pas nie =)

    ReplyDelete
  6. lama xmakan each a cup neh...tiba2 teringin nk mnum each a cup pulak.eh3..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha jom makan sama2 kak. ss ni memang meroyan dengan each a cup, coolblog ni. hehe

      Delete
  7. wahhh tetiba lapar plk dtg sini..adehh

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. harus mencuba ni sis dila. sedap. hehe

      Delete