19 January 2013

jana pendapatan 6.8 dalam 2 minggu

Assalamualaikum 

sepanjang berada di kampung selama 2 minggu yang lepas, aktiviti syieda hanyalah makan tidur, makan tidur dan makan tidur. setiap hari ada saja makanan yang mak buatkan. kata mak, makan puas-puas nanti balik KL takda teringin nak makan itu ini. :) sayang mak!

pulut durian

popia basah - ini beli :)

arnab panggang

atas bara api

kek hangus!


hasilnya : naik 6.8 kg dalam masa 2 minggu
sekian!

nasib baik masih di tahap normal. kalau overweight, mau syieda buat diet melampau di KL nanti. :) pertumbuhan udah ler terbantut + berat badan naik. uwaaaaaa...! :( asalkan masakan mak, badan naik pun sanggup.


yang benar

14 comments:

  1. haha...hampeh..terkene den...lumayan btl dpt 6.8kg..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. sangat lumayan kan? :p

      Delete
  2. arnab panggang??xpenah lagi makan..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap. isi nya rasa manis. :) nyum2..

      Delete
  3. lama xsinggah blog shida:) wah!syoknye dia dpt mkn msakan mak..xpe berat naik, nnti g k.l trun blk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. link blog akak pun dah hilang. nasib tjumpa semula.. :) betui2. duduk kl,kurus balik.hihihi

      Delete
  4. mkn jer puas2.
    nanti balik kl, diet. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betui2.. kl tempat diet. hahaha

      Delete
  5. arnab panggang itu kelihatan sedap :)


    sangat hebat dlm masa 2 mgu shja boleh nek 5kg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat sedap. :) tu la, syieda pun hairan. 2minggu naik 5kilo. hoho

      Delete
  6. ahahahhahha

    kne jge tu nt xmuat BAJU =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kena p londong la lepas ni aimi. hikhik

      Delete
  7. Seronoknya dapat makanan sedap2 air tangan mak kan ? Tapi Mieza ni jenis yang memang teramatlah payah nak naik berat badan.. Kurus sangat dah ni.. Ada tips tak ? Huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat seronok mieza. terasa lapang dada. cehh hiperbola pulak.haha alaaaa..jelesnya dengan mieza. sob2..tips nya bdn syieda cepat naik, kalau salah aktiviti makan ni

      Delete