9 October 2012

Malam Bintang UKM 2012

Assalamualaikum

kejadian : 06 Oktober 2012

nak upload malam tu juga, syieda sampai di rumah hampir jam1 pagi. tersangat penat. terus tido tanpa basuh muka. teruk! :(

siangnya puas berpusing 1 TS tu dengan Neeya. dari jam 11.30 pagi kami berdua mula merayap. habis semua tempat di takluk. terutama tandas. dari tingkat teratas orang penuh, dan akhir sekali tandas terkebawah menjadi pilihan kami. ya.. memang orang tidak ramai. haha :)

merayap makan mcd, cari cool blog, cari baju, dan yang terakhir, renew lesen :) jam 6.20 petang sampai di rumah.

lepas maghrib, terus ke UKM. ada Malam Bintang UKM. sapa student, staff UKM pasti tahu akan hal ni kan? :) seronok  memang seronok. sebabnya dapat hilangkan tension. :)

di bawah syieda sertakan sedikit gambar untuk tontonan semua. :) 

Malam Bintang UKM 2012 :)

juri untuk malam pertandingan. pasti semua kenal kan? :)
 
ini salah seorang peserta. yang lain semua gambar bergegar :p haha

pemenang di umumkan..

inilah juara. kategori staff (perempuan) dan pelajar (lelaki).

dah ending.. :p

abg en.tunang pun masuk. lupa lirik. dapat tempat ke-3 kategori staff. :)

ni kak tiri kepada adik saudara angkat syieda. haha. saja bergambar dengan kak ni. :)




yang benar

28 comments:

  1. seems meriah! :D

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah...

    ReplyDelete
  3. nampak meriah sngt :D

    ReplyDelete
  4. study lagi ke syida ? ^_^

    ReplyDelete
  5. untung lah dpt msuk ukm =)

    ReplyDelete
  6. wah.. cambest je event nyanyi tue, hehe...

    ReplyDelete
  7. wah hebat2 semua nyer ye

    ReplyDelete
  8. @Mya student dan staff je. xda ramai orang pun dear :)

    ReplyDelete
  9. @steffany daph meriah dear. tapi tak ramai yang pergi :)

    ReplyDelete
  10. @Cikgu Ma dah lama syieda keja cikgu :)

    ReplyDelete
  11. @aimi adilah haha.. syieda tak pernah masuk UKM lg.hehehe

    ReplyDelete
  12. @Kesuma Angsana syieda je xleh nyanyi.. xreti.. :)

    ReplyDelete
  13. Memang nampak meriah...

    ReplyDelete
  14. mereka semua buat perseembahan apa?

    ReplyDelete
  15. wow...siap ada malam bintang tu.hohoh

    ReplyDelete
  16. Akak ingtkan syieda belajar kat ukm...

    ReplyDelete
  17. @Hanif Idrus penontonnya terdiri dpd staff dan pelajar je :)

    ReplyDelete
  18. @Nasuha diorg suma nyanyi.. :)

    ReplyDelete
  19. @cik mun best juga sebab dapat jumpa Roy dan cikgu Siti AF :)

    ReplyDelete
  20. @aReLaN rasanya setiap tahun UKM buat :)

    ReplyDelete
  21. @vidalsisah bukan kak. syieda keluaran UiTM.. hihih :)

    ReplyDelete
  22. Anonymous7:33 pm

    cantik..

    done follow this blog..

    ReplyDelete
  23. @۩PinkyLady687۩ thanks dear, follow u back :)

    ReplyDelete