Recents in Beach

23 tahun sudah :)

Assalamualaikum

hari ni sudah genap umur syieda 23 tahun. heee.. tapi perangai macam budak-budak lagi. :p silap sikit asyik menangis saja. lepas ni kenalah bertukar semuanya. awak tu dah bakal jadi isteri orang dah syieda. (walaupun lambat lagi) ngeh2..


petang tadi en. muncit pergi interview untuk kerja baru. dia sudah tinggalkan kerjaya bisnes dia. (ayat taknak pengsan) muda lagi. moga-moga rezeki untuk dia ada disitu. insyaAllah.. :) 

malam ni, en.muncit ada ajak berbuka bersama-sama. sudah lama tidak berdating makan bersama dia. :) mata shining.. haha macam ada muslihat saja en.muncit ni. :p 

emmmm ok syieda sudah hendak bersiap siaga untuk keluar. jom kekawan semua. selamat berbuka semua. dan terima kasih kepada yang sudi wish besday syieda. terima kasih semua. :) sayang kalian semua !



*nak panggil en.muncit tu, en.Tunang macam pelik pula. dah lama panggil muncit. haha shhhhhh.. jangan bagitahu dia tau? nanti dia skodeng blog ni. hihihi


yang benar

Post a Comment

20 Comments

  1. kak syieda ^_~

    selamat hari lahir =D

    ReplyDelete
  2. kihkih..... dh tua dh dye =)

    pngl abg muncit pula lah =P

    ReplyDelete
  3. @aimi hahaha tu la aimi, dah ase makin meningkat dah ni :) hihihi

    alamak abg muncit. haahahaha.. nti die pulak ketawa aimi :)

    ReplyDelete
  4. happy birthday!! ^^

    ReplyDelete
  5. Selamat hari tua.. :D

    ReplyDelete
  6. sis sory late wish.. happy birthday :)

    May ALLAH bless you..]

    ReplyDelete
  7. Hapi besday to you!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. oo..g dating ye..hihi..dpt bnyk hdiah? nk!;)

    ReplyDelete
  9. @haz thanks dear :) heee

    ReplyDelete
  10. @NuRuL ngeh2.. dah tua dah.. :) terima kasih :)

    ReplyDelete
  11. @~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ hihihi :) dating makan je , hadiah tak dapat pun. kekeke :p

    ReplyDelete
  12. Happy belated birthday shieda... :)

    ReplyDelete
  13. selamat hari tua kak syieda..ahakz:P

    ReplyDelete
  14. dh follow sini tau.. ^_^

    ReplyDelete