13 July 2012

URL baru

Assalamualaikum

hari ini sudah genap 3 minggu pakcik Latib pergi meninggalkan Azizul sekeluarga. Al-Fatihah.. semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. amin..

tadi lepas waktu kerja, syieda dan en. muncit pergi menziarah arwah di kubur. en.muncit nampak sedih. kuatkanlah hatimu untuk teruskan kehidupan ini. mungkin ada hikmah semua kejadian ini berlaku. sama-samalah kita mendekatkan diri kepada yang Maha Esa. insyaAllah..

seminggu syieda hanya mampu memandang kosong blog sambil blogwalking. dan hari ini, mesti menaip juga. walaupun tiada idea untuk diketengahkan. yela.. kepala asyik menghitung hari untuk balik ke kampung berpuasa dengan mak, ayah, abang dan adik tu.. :)

serasanya, selepas syieda keluar belajar tahun 2007 sampai sekarang. belum pernah syieda menyambut 1 Ramadhan bersama keluarga. rindunya.. :( insyaAllah, jika tiada aral melintang. syieda akan balik untuk menyambut 1 Ramadhan dengan keluarga tersinta! :)

hrmmm dalam tiada idea, dah 3 perenggan saja untuk intro :p hihihi.. sebenarnya syieda cuma nak beritahu kalian semua. 

URL blog ni sudah bertukar. :) bertukar URL saja lah. bukan bertukar ke domain semua tu. :p

kalau URL dah bertukar, mood pun kenalah dibawa-bawa bertukar juga ye? hihihi :) insyaAllah.. semuanya kenalah bertukar. ok jom sambung blogwalking!  :)




yang benar

14 comments:

  1. dah tukar ya....hihihihi...

    ReplyDelete
  2. alaaa jgn sedih2 tau.....balik2..hehe....bab url xphm..hahah

    ReplyDelete
  3. seingat dkna pon dah 5 tahun tak sambut posa dengan mak kat kampung..

    ReplyDelete
  4. tukar skit aje ni kan..hihi.

    ReplyDelete
  5. apapun hidup mesti diteruskan !

    ReplyDelete
  6. @hairy tak sedih dah.. minggu ni nak balik ka,pung dah :)

    ReplyDelete
  7. @Adylia Qarissa jom balik... :) hihihi rindu nak sambut Ramadhan dgn family :(

    ReplyDelete
  8. @nuyui a.k.a miss YUI hihihi aah.. sikit je tukar kak yui :)

    ReplyDelete
  9. al-fatihah buat arwah.Ooo dah tuka url ek. Mcm akak dulu kan, rasanya hampir 3 tahun kot pakai url princessredbloodsnow. But now baru start berdomain dan tukar ke nama sendiri..hehehe.

    ReplyDelete
  10. @kak Zie Madinikalau tukar domain, syieda dah jarang online kak.. :(( teringin tu mmg teringin nak bertukar..hukhuk.. :)

    ReplyDelete
  11. Assalam, semoga selamat sampai ke kampung halaman... Ini url baru erk ?

    ReplyDelete
  12. @Ikmal wsalam.. terima kasih..

    aah ini URL baru :)

    ReplyDelete