Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical

Assalamualaikum

tadi ada pergi rumah abg Nasz. syieda ternampak satu benda, terus curi. hihi sapa-sapa nak joint venture, klik banner dibawah ni dengan kadar 100km/j. ok? :)




syarat-syaratnya mudah saja :
1) Buat post bertajuk, "Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical"
2) Save banner kat atas tu, pastu tampal dalam post ni, kemudian linkkan ke entri ini.
3) Digalakkan tag orang, tak wajib, tapi kalau tag tu kasitau le empunya blog ye. :)
4) Dah siap entri, pastekan link entri korang kat ruang komen kat bawah.
5) Segmen tamat pada hari Ahad, 11.59 PM.





yang benar
Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical Reviewed by Rafflesia™ on 15 June Rating: 5

48 comments

  1. datang dari segmen yang same..sis nak golek2 ke blog yg cantik ni ye

    ReplyDelete
  2. hehehe. selamat bersegmen.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  3. salam..nk join ler..masa pon ad nie.hehee

    ReplyDelete
  4. thanks ya Syieda sudi join segmen ni :D! jom jenguk2 rakan blogger lain yang join kat sini;

    http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/peserta-segmen-follow-weekend-bersama.html

    jom follow-mollow weekend ni! :P

    ReplyDelete
  5. Singgah n follow dr segmen yg sama.
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen...=)

    ReplyDelete
  7. MISS Z BERCELOTEH singgah sini dari segmen yang sama...
    eh..eh.. dah follow taw... (1157)
    jemputlah ke blog :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  8. salam..


    hehe...sempat lagi ni ;)

    ReplyDelete
  9. sis gadis >> tq so much :) nanti syieda golek2 ke sane pula :) heee

    ReplyDelete
  10. abg nasz >> nasib baik tuan rumah tak marah syieda curi. hihihi :) selamat bersegmen jga abg nasz :) heee

    ReplyDelete
  11. Nur Chahaya >> haaa jom2 joint.. :) heee selamat bersegmen dear :)

    ReplyDelete
  12. Nur-Azam >> tq admin :) ok kejap lagi syieda melawat semua peserta :) heee

    ReplyDelete
  13. Natasha >> tq dear sudi datang ke blog syieda ni :)

    ReplyDelete
  14. Cik Lynn >> tq dear :) heee

    ReplyDelete
  15. Miss Z >> tq dear sudi datang ke blog syieda ni :)

    ReplyDelete
  16. Kak Syira >> Waalaikummussalam kak,,, jom2 joint kak :) sempat lagi ni.. :)

    ReplyDelete
  17. tq dtg blog kite..salam ziarah kembali..da follow pun..

    ReplyDelete
  18. skodeng sini selow2:)) dtg dr segmen yg sama jgk :)

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  19. salam..wah cantik blog ni,mcm tuan dia jgk..salam ukhwa..dr segmen yg sama
    http://akusijebat.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  20. done folow! 1171

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen sama :)
    done followed !
    BW MALAM KE > http://aisyahhumaira99.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. singgah pagi:)dari segmen sama :)
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  23. done follow kamu balek sayang :D

    ReplyDelete
  24. korn dtg dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  25. salam..singgah hujung minggu di sini..kita memang dah follow awk.hikhik..jenguk2 lah ke blog kita if ada mase free ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html thanx:)

    ReplyDelete
  26. Enrecca >> ok tq dear :) sudah terjah blog kamu :)

    ReplyDelete
  27. Azahra >> tqvm dear :)

    ReplyDelete
  28. Aiisyah >> tqvm dear sudi dtg sini :)

    ReplyDelete
  29. Bai >> terima kasih sudi datang sini :) sudah skodeng blog bai :)

    ReplyDelete
  30. Billy >> wsalam.. terima kasih billy :) salam ukhwah :) sudah ke blog billy :)

    ReplyDelete
  31. kekapas >> tqvm dear :) sudah ke blog kamu td :)

    ReplyDelete
  32. Aisyah >> tqvm dear :) sudah ke blog kamu dan follow juga :)

    ReplyDelete
  33. Atiqah >> tqvm sudi dtg sini dear :) already follow dan bw blog kamu :)

    ReplyDelete
  34. CP >> tq syg CP :) heee

    ReplyDelete
  35. Pencinta Pink >> same la dear, dah lame follow blog kamu :) ok insyaAllah akan syieda letak dlm bloglist syieda :)

    ReplyDelete
  36. datang dari segmen yang sama

    http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2012/06/httpajamoppicalblogspotcom201206segmen.html

    ReplyDelete
  37. singgah jugak kat sini..dah lame follow =)

    ReplyDelete
  38. Umi Liza >> tq kak sudi datang :) dah ke blog kak dah.. :)

    ReplyDelete
  39. Syukri >> thanks dear :)

    ReplyDelete
  40. kak Zaida >> :) heee

    ReplyDelete
  41. sori lambat blogwalking. busy sikit. singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    http://www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  42. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/segmen-2-tenang-up-follower.html


    JOM JOIN SEGMEN KE 2 ANJURAN BONDE SILA PATUHI TERMA DAN SYARAT YE TQ..

    ReplyDelete
  43. Abg Nasz >> its ok.. selamat berblogging :) hehhe

    ReplyDelete

Ad Code

Ads 728x90