10 May 2012

ketidak elertan membawa padah!

Assalamualaikum... 

dalam hati tengah runsing ni, boleh syieda buat perkara yang agak kelakar di sini. di blog syieda sendiri. hikhik.. syieda cek sidebar syieda. part updated (bloglist) kunonnya nak blogwalking la. @_@

pastu terpandang name syidot. dalam hati "aik bile mase letak link blog baru pulak ni" . xglemer pun. kahkah.. gelak jahat. ok sini dah tipu sikit. hihihi pastu tekan la link blog nye..

sekali link ke blog ni syidot. readers kenal ke syidot ni? hihihihi macam nak hentak kepala di kaki kerusi je. dengan ketidak alertan diri sendiri. hikhik..



hahaahahahahahaha... nak gelak sampai sampai ke rumah. kihkih.. hujan sekarang, macam mane nak balik? bungkus diri dengan baju dan seluar hujan. jom main hujan! hihihi - errkkk mr muncit suruh syieda g jumpe die, nak bawak syieda ke satu tempat katanya... soooooo surprise.. hikhik...

jom gelakkan syieda. hihihihi @_@



yang benar

20 comments:

  1. jgn main hujan nanti demam...

    ReplyDelete
  2. header cantik!!! jeles :)

    ReplyDelete
  3. Hahaha.. Adios.... ^__^

    ReplyDelete
  4. err xkenal pun.. ngeee ~

    ReplyDelete
  5. @dwaty dah dua, tiga hari balik kerja kena hujan. tekak pun dah perit dah rasa.. hukhuk @_@

    ReplyDelete
  6. @Pupel Liyana hikhik terima kasih pupel. syieda tempah dekat MyraVea je. murah sangat-sangat. @_@

    jom tempah dekat beliau lagi..hihi

    ReplyDelete
  7. @Crew Fathi @_@ termalu sendiri...hihihi

    ReplyDelete
  8. @aRa ❤ aFiq™ hahaha.. @_@ xkenal syidot ye? -.-

    ReplyDelete
  9. kesilapan teknikal haha..

    ReplyDelete
  10. @zOeY zAu YaH hihihi termalu sendiri dear :)

    ReplyDelete
  11. blog sndiri pun typo eh? =)

    ReplyDelete
  12. aish......

    so sweet en.muncit skrg ye =)

    ReplyDelete
  13. haha.. apela.. blog sndiri rupa nya :P

    ReplyDelete
  14. @Munnafendy hahaha.. tu la pasal kak moon. @_@ adehhhh...

    ReplyDelete
  15. @aimi wahaha... die dah berubah dah aimi..alhamdulillah.. @_@

    ReplyDelete
  16. @Ieyza Afieyna @_@ ngeh2.. mcm mane syieda leh xperasan tu blog sendiri. kikikiki

    ReplyDelete
  17. Terima kasih kerana menrjah ke blog tak seberapa dari saya... Saya follow awak teruslah.... Hit me back if u want... Thanks dear... :)

    ReplyDelete
  18. @ChiLaBaey's Spot sama-sama.. syieda follow back ye? @_@

    ReplyDelete
  19. comel la syidot ni...hehe..

    ReplyDelete