14 May 2012

follower 999 dan 1000

Assalamualaikum... 

terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi datang / terjah ke blog picisan syieda ni. agaknya sudah 3hari blog ni tidak berupdate. -.- hujung minggu ni, hidup ni diselaputi demam panas. hukhuk.. terpaksa menghabiskan masa di rumah saja. @_@ sekarang pun masih terasa panasnya..

tetibe ternampak followers syieda dah meningkat dari 990++ ke 1000. alhamdulillah.. dan terima kasih semua. @_@



syieda nak ucapkan ribuan terima kasih kepada followers sebab sudi mengfollow blog ini. dan kepada follower ke-999 dan 1000. tolong emailkan no.fon/ jenis talian yang anda gune ke syiedaieda@yahoo.com. ada sedikit cendrahati nak syieda berikan. dan kepada followers yang lain, insyaAllah..kalau rezeki ada, next month syieda buat Giveaway lagi ye? hehehe..



follower ke-999
Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke-18 adik Nadzirah pada 5 May yang lepas. entri terbaru beliau adalah happy besday bestie beliau. iaitu 11 May. happy-happy selalu dear!


follower ke-1000
dikenali dengan nama Syira, anak kelahiran Terengganu. bersuamikan orang Kelantan, dan sekarang menetap di Pahang. merantau kak ni. hihi dan entri terbaru kak Syira adalah segmen dari Miss Z. jom ke blog beliau.


weee...terima kasih semua. sebenarnya tak reti nak review. entah betul ke tidak, hentam kromo jelah nakk... @_@ 

ok. nak rehatkan minda. kepala pusing. aduhhh.. jumpa lagi esok ye? @_@




yang benar

20 comments:

  1. wah... tahniah... tahniah... follower syieda dan sampai 1000...

    untuk follower bertuah pun tahniah jugak sbb dpt cendrahati dr syieda... :)

    ReplyDelete
  2. gilak r.... 1k ciot =)

    ReplyDelete
  3. @Masz Sidek hihihi terima kasih masz.. @_@

    ReplyDelete
  4. @aimi syieda pun xsangka aimi.. @_@

    ReplyDelete
  5. wahh follower da 1000! tahniah! best nye dapat review tu! :)

    ReplyDelete
  6. wah! betsnyaaa. hehehee

    ReplyDelete
  7. @zera eira syieda xreti nak review macam mane..main hentam kromo je.. hihihi @_@ terima kasih dear :)

    ReplyDelete
  8. @EYFAalias :) hihii xterkata apa, alhamdulillah.. @_@

    ReplyDelete
  9. Anonymous9:32 pm

    aww2..terharu lah..hehe..

    ReplyDelete
  10. @nadzirah abdullah hadiah xseberapa dari syieda, hope nad sudi terima.. -.- esok syieda bagi ye?

    ReplyDelete
  11. masih demam lg ker,,
    papown sy doakan awak kembali sihat hendaknya
    tahniah kepada fllower awk jang ke 999 n 1000
    boga persabahatan berkekalan

    ReplyDelete
  12. salam...

    terima kasih atas penghargaan ini..alhamdulillah...

    bagi kat sini jelah boleh?

    pakai maxis . senyum..

    ReplyDelete
  13. @sissyira same-same kak.. syieda dah hantar no topup.. :)

    ReplyDelete